1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Risotto
  6. Zalm Risotto

Zalm Risotto

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-02-1999

Ingrediënten 2 personen


150 gr risoto rijst
2 ons zalmsnippers
1 winterwortel of ?10 kleine worteltjes
1 prei
2 dl witte wijn
? 6 dl visbouillon
peper en zout
wat dille



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de wortel en prei fijn.Verwarm de bouillon.

Bereidingswijze

Fruit de prei en wortel in wat olijfolie ? 3 min. Voeg de rijst toe en roer alles goed om, de korrels moeten allemaal goed bedekt zijn met de olie.Voeg de wijn toe en laat deze verdampen op een zacht vuur ( blijven roeren ).Voeg wat soeplepels bouillon toe en roer door de rijst.Laat dit verdampen en blijf goed roeren. Blijf dit 20 min doen tot de rijst gaar is. De rijst moet a la dente zijn.Voeg 5 min voor het eind de zalm toe.Garneer met de dille.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lady_h


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lady_h
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top