1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Schuimomelet Met Ardennerfilet

Schuimomelet Met Ardennerfilet

Door: paashaas

  • Internationaal, Ontbijt
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-04-2000

Ingrediënten 4 personen


4 sneetjes witbrood - 4 eieren - 2 eetlepels slagroom - zout - peper - 6 bosuitjes -6 plakjes Ardennerfilet - 2 eetlepels boter of margarine - 1 uitsteekvormpje (ddorsnede 10 cm).



Paasontbijtgerecht voor 4 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In broodrooster brood lichtbruin roosteren. Met uitsteekvormpje vier rondjes uit brood steken. Boven twee kommen eieren splitsen. Eigeel met slagroom door elkaar kloppen. Op smaak brengen met zout en peper. In schone schaal eiwitten stijfkloppen. Eiwit door eierdooier spatelen.
Bosuitjes in lengte halveren en in stukken van ca/ 2 cm snijden. Ardennerfilet oprollen en in dunne reepjes snijden. In kleine anti-aanbakpan ? eetlepel boter verhitten, bosuitjes toevoegen en ? minuut zachtjes bakken. Bosuitjes uit pan nemen.
Uitsteekvormpje in de pan zetten en ? van eimengsel erin scheppen. Ei in ca. 4 tot 5 minuten lichtbruin bakken. Met steeds ? eetlepel boter opdelfde wijze nog drie omeletten bakken. Omeletten tussen twee borden warm houden. Omeletten op geroosterde rondjes leggen.

Serveertip

Garneren met bosuitjes en reepjes Ardennerfilet.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paashaas
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top