1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Bieslookroggebrood Met Gerookte Marlijn

Bieslookroggebrood Met Gerookte Marlijn

  • Nederlands, Ontbijt
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-04-2000

Ingrediënten 4 personen


4 sneetjes licht roggebrood - 1 eetlepel boter of margarine - ? zakje verse bieslook - 100 gram gerookte marlijn filet - 4 cherrytomaatjes - ? bakje tuinkers



Paasontbijtgerecht voor 4 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Sneetjes roggebrood licht besmeren met boter. Boven kommetje bieslook fijnknippen. Roggebrood met bieslook bedekken. Marlijn filet op maat snijden en op sneetjes roggebrood leggen. Roggebrood diagonaal doorsnijden. Cherrytomaatjes halveren. Tuinkers afsnijden. Roggebrood op schaal leggen. Garneren met tuinkers of cherrytomaatjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paashaas


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paashaas
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top