1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Thaise Omelet

Thaise Omelet

  • Thais, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 18-02-1999

Ingrediënten 4 personen


6 eieren, 1 rode ui, 1 teentje knoflook, 200 gr. gekruid varkensgehakt, 2 lente uitjes, 3 takjes grofgehakte bladselderij, 1 tomaat in blokjes, 1 gekookte aardappel in blokjes, 100 gr. doperwtjes uit blik.


Verder heb je nodig


Koekepan


Thaise dichtgevouwen omelet

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper de rode uit, pers de knoflook uit, Snijd de lente-uitjes in stukjes, hak de bladselderij grof, Snijd de tomaat in blokjes, kook de aardappel en snijd deze in blokjes.

Bereidingswijze

Bak een omelet van 6 losgeklopte eieren. Fruit in een andere pan 1 gesnipperde rode ui en de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak dit bruin en rul. Voeg de lente-uitjes, bladselderij, tomaat, aardappel en de doperwtjes toe. Goed verwarmen, vulling op de omelet leggen en deze dichtvouwen.

Serveertip

Lekker bijgerecht of hoofdgerecht met salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingrid_g


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingrid_g
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top