aardappeltaart met kruidenkaas

  • Ovenschotel
  • 30-60 min.

lekkere hartige taart met zachte kruidenkaas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram vastkokende aardappelen,
200 gram broccoliroosjes,
4 uien ,
4 knoflookteentjes,
4 eieren,
1/8 liter creme fraiche,
:Of 200 gram tuinkruidenkaas in blokjes/ of 200 gram geraspte kaas en verse bieslook/,
300 gram hamblokjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

ronde ovenschaal, of souffle vorm

Voorbereiding

kook de aardappels in blokjes geseneden in acht minuten gaar en kook de laatste twee minuten de broccoli mee, giet af

Bereidingswijze

snipper de uien en de knoflook, fruit dit in 3 minuten. Klop de eieren met de creme fraiche en wat zout en peper. Schep de aardappel, broccoli, kaas/bieslook, creme fraiche mengsel, uien/knoflookmengsel en
hamblokjes door elkaar en schep het in een ingevette vorm. Bak de taart in 45 minuten op 200 graden.

Serveertip

Lekker met een frisse salade met paprika

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

claud avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten