1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Bastogne-slagroomtaart

Bastogne-slagroomtaart

  • , Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-02-1999

Ingrediënten 8 personen


* 3 deciliter slagroom
* 1 eetlepel suiker
* 1 pak bastogne koeken
* 1 busje krokantstrooisel



Een ontzettende makkelijke manier om een taart op tafel te toveren. Alleen de wachttijd van 8 uur moet je incalculeren.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

In kom slagroom met suiker stijfkloppen.
1 bastagnekoek dik bestrijken met slagroom. Volgende koek erop leggen en dik bestrijken met slagroom.
Koeken en slagroom op hun kant op platte schaal leggen.
Volgende koek ertegenaan leggen en bestrijken met slagroom. Op zelfde manier doorgaan tot alle koeken gebruikt zijn.
Taart met slagroom bestrijken en ongeveer 8 uur in de koelkast zetten.

Bereidingswijze

Taart bestrooien met krokantmengsel.
Steeds tussen 2 koeken in plakken snijden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barb_barb


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van barb_barb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top