1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Paella
  6. Zweedse Paella

Zweedse Paella

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-02-1999

Ingrediënten 4 personen


1ui; 2 eetlepels boter; zout; peper; 1 pak diepvrieserwten (300 g); 250 g snelkookrijst; 400 g tonijn; bieslook; peterselie; dille; garnalen (100 g); 2,5 eetl, citroensap



Een eenvoudig eenpansgerecht met weinig calorien.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De ui snipperen en in een grote pan fruiten. Een halve liter water met zout toevoegen en aan de kook brengen.
De erwtjes toevoegen, weer aan de kook brengen en dan de rijst erbij doen. Dit ongeveer 10 minuten laten stoven.
Ondertussen de tonijn laten uitlekken en in stukken verdelen.
De kruiden, garnalen, tonijn en citroensap toevoegen. Peper en zout naar smaak toevoegen. Nog even doorverwarmen en dan serveren.
De hoeveelheid water kijkt erg nauw. Als je er net te weinig water in doet wordt de paella te droog!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smulmok


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smulmok
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top