1. Home
  2. Recepten
  3. Pralines Met Pecannoten En Rozijnen

Pralines Met Pecannoten En Rozijnen

Door: est_her

  •  , Tussendoortje
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 13-02-1999

Ingrediënten 24 personen


400 gr pure chocolade
3 eetlepels room
125 gr rozijnen
125 gr grofgehakte geroosterde pecannoten



Bonbons met pecannoten en rozijnen.
voor 24 stuks.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt 125 gr chocolade en roer er de room door.
Voeg de rozijnen en pecannoten (behalve 24 stuks) toe, meng goed en schep
met een lepel hoopjes van dit mengsel op boterhampapier.
Laat in de koelkast opstijven.
Smelt de rest van de chocolade, laat afkoelen en dompel de opgesteven
hoopjes chocolade herhaaldelijk in de chocolade tot ze mooi zijn bedekt.
Plant een stukje noot in elke praline en laat ze weer allemaal op het
boterhampapier stollen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van est_her
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top