1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. geschnetzeltes.

geschnetzeltes.

Door: ikkes

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-02-1999

Ingrediënten 4 personen


500 gram varkensfiletlapjes
2 stuk(s) uien
1 bakje(s) champignons
50 gram boter
0.25 zakje(s) juspoeder
1.50 deciliter(s) wijn (wit)
1 eetlepel(s) citroensap
0.25 liter(s) slagroom
naar smaak zout
naar smaak peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Snijd de varkensfiletlapjes in dunne reepjes.
- Pel en snipper de uien en snijd de champignons in plakjes.
- Verhit de boter in een koekepan en bak het vlees al omscheppend op hoog vuur in ca. 4 minuten bruin.
- Bak de ui en champignons ca. 3 minuten mee.
- Strooi er de juspoeder over en voeg al roerende de wijn, citroensap, en slagroom toe.
- Kook de saus op zacht vuur in ca. 3 minuten zachtjes in.
- Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
- Lekker met (groene) tagliatelle en gemengde salade.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top