1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse

Amuse

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-02-1999

Ingrediënten 4 personen


1 loempiavel,
1 tartaar,
handje garnalen,
licht geklopt eiwit,
peper,
zout.


Verder heb je nodig


Frituurpan


Amuse van garnalen en tartaar

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Warm de frituurpan tot 180-190 graden.
Neem een loempiavel en snij het in vier punten (diagonaal snijden dus).

Bereidingswijze

Zout en peper de tartaar en meng de garnalen er doorheen.
Maak vier bolletjes tartaar met garnalen en leg ze in het midden van de punten.
De punten dichtvouwen onder het bestrijken met eiwit (dichtplakken).
Plm. 2 minuten in de frituurpan en een lekkere amuse.

Serveertip

Kan met vietnamese loempiasuas.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van huubgbi


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van huubgbi
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top