Amuse

  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 09-02-1999

Amuse van garnalen en tartaar

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 loempiavel,
1 tartaar,
handje garnalen,
licht geklopt eiwit,
peper,
zout.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Frituurpan

Voorbereiding

Warm de frituurpan tot 180-190 graden.
Neem een loempiavel en snij het in vier punten (diagonaal snijden dus).

Bereidingswijze

Zout en peper de tartaar en meng de garnalen er doorheen.
Maak vier bolletjes tartaar met garnalen en leg ze in het midden van de punten.
De punten dichtvouwen onder het bestrijken met eiwit (dichtplakken).
Plm. 2 minuten in de frituurpan en een lekkere amuse.

Serveertip

Kan met vietnamese loempiasuas.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten