Apple Crumble

  • Goedkoop en snel, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-02-1999

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gr. appels
150 gr. geweekte abrikozen
75 gr. suiker
Topping:
175 gr. bloem
75 gr. koude boter
75 gr. suiker
6 tl. koekkruiden
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukenmachine of foodprocessor
Combi magnetron

Bereidingswijze

APPELS:
Schil de appels, verwijder de klokuizen en snijd ze in plakjes.
Snijd de abrikozen in stukjes en meng ze met de appels en de suiker
Doe het geheel in een glazen schaal.
TOPPING:
Snijd de boter met 2 messen door de bloem en wrijf met de vingers tot het geheel kruimelig wordt. Wrijf er dan de suiker en de koekkruiden door. Doe alle ingredienten voor de topping in de keukenmachine of foodprocessor en laat de machine draaien tot het mengsel kruimelig is geworden. Strooi dit mengsel over de appels in de glazen schaal. Plaats de schaal op een glazen plaat in de Combi magnetron en verwarm op richel 1 de oven op 200 gr. de magnetron op 600 Watt gedurende 14 minuten dit gerecht. Haal daarna de schaal uit de magnetron en serveer met warme room.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten