gevulde tomaten

  • Voorgerecht
  • 0-10 min.

lekker voorgerecht voor vegetariers, of voor mensen die dol zijn op tomaten

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
*enkele vleestomaten, groot van formaat (een of twee per persoon)
*creme fraiche (klein beetje is genoeg)
*peterselie
*citroen sap
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

scherp mesje, lepel en vork,
plastic mengbakje

Bereidingswijze

snij het topje van de tomaat (met kroontje). Hol de tomaat uit met een lepel en vang de inhoud op in het bakje. Meng een lepel creme fraiche door de inhoud. Meng daar een beetje citroensap door. Vul de tomaten met de mengsel en garneer het geheel met een beetje gesnipperde peterselie. Eet smakelijk!!!

Serveertip

Op een mooi bord met een contrasterende kleu(een mooi wit bord doet het altijd goed)

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bieneke avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten