1. Home
  2. Recepten
  3. Gevuld Gehaktbrood

Gevuld Gehaktbrood

Door: amerika

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 04-02-1999

Ingrediënten


1 kg. gehakt, 1 grote ui, 1 verse paprika,
2 theel. paprikapoeder, 2 theel. kerrie,
2 eieren, 1 eetl. maggie, peper,zout,nootmuskaat, 1 eetl. mosterd,
2 theel. Djahe, 6 beschuiten, 1 eetl. ketjap.



Lekker bij de borrel in blokjes
of in dunne plakjes op brood
of bij de warme maaltijd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Alle ingredienten zeer fijn klein snijden.

Bereidingswijze

Het gehakt met de kruiden en de andere ingredienten vermengen en kneden.
Als alles gemengd is het gehakt een paar keer flink in de kom terug gooien, dit is om de lucht uit het gehakt te halen.
Dan het gehakt in een vorm kneden van een brood.
Eventueel even een tijdje in de koelkast laten staan zodat het wat steviger wordt en het bij het bakken minder snel uitelkaar valt.
Dit in z'n geheel rustig bakken tot het gaar is.

Serveertip

Als beleg op brood. of voor bij de borrel. en in dikkere plakken voor bij de maaltijd



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van amerika
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top