Pannekoekbeslag
- Nederlands, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 02-02-1999
Gevulde pannekoeken zijn, o zo lekker.
Ingrediënten 8 personen
Pannekoekbeslag, melk, eieren. spek, gehakt, ui, perzik, stroop of poedersuiker.Benodigdheden
Kom, bakpan, mes.Voorbereiding
Maak het pannekoekbeslag zoals u gewend bent. Doe wel i.p.v. 2 eieren 4. Bak vooraf gesnipperde ui, gehakt, katenspek. Stukjes perzik snijden.
Bereidingswijze
Doe het beslag van een pannekoek in een kom en meng dit met 5 eetlepels van het vleesmengsel en twee eetlepels stukjes perzik.
Bak dit in de bakpan met een half deel croma en een half deel olie. Wacht tot de pannekoek vanzelf loslaat voor u haar omdraait.
U kunt alle soorten mixen verzinnen en op deze manier bakken.
Serveertip
Door de toevoeging van perzik kun je het blijven bestrooien met poedersuiker of stroop.
Laatste reacties
Mmmmmmmmm heel erg lekker, maar ook machtig. Trouwens ik bakte slechts 5 pannekoeken uit bovenstaand beslag. Mischien dat ik ze te dik heb gemaakt...
als je wat boter smelt en het door het pannekoekbeslag doet hoef je de pan niet altijd in te vetten. gevulde pannekoeken voor toetje zijn ook lekker gevuld met vanille of chocolade vla en fruit.