Pannekoekbeslag

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 02-02-1999

Gevulde pannekoeken zijn, o zo lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
Pannekoekbeslag, melk, eieren. spek, gehakt, ui, perzik, stroop of poedersuiker.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kom, bakpan, mes.

Voorbereiding

Maak het pannekoekbeslag zoals u gewend bent. Doe wel i.p.v. 2 eieren 4. Bak vooraf gesnipperde ui, gehakt, katenspek. Stukjes perzik snijden.

Bereidingswijze

Doe het beslag van een pannekoek in een kom en meng dit met 5 eetlepels van het vleesmengsel en twee eetlepels stukjes perzik.
Bak dit in de bakpan met een half deel croma en een half deel olie. Wacht tot de pannekoek vanzelf loslaat voor u haar omdraait.
U kunt alle soorten mixen verzinnen en op deze manier bakken.

Serveertip

Door de toevoeging van perzik kun je het blijven bestrooien met poedersuiker of stroop.

Laatste reacties

twinkerbell avatar
twinkerbell 15-10-2000

Mmmmmmmmm heel erg lekker, maar ook machtig. Trouwens ik bakte slechts 5 pannekoeken uit bovenstaand beslag. Mischien dat ik ze te dik heb gemaakt...

baya avatar
baya 13-02-1999

als je wat boter smelt en het door het pannekoekbeslag doet hoef je de pan niet altijd in te vetten. gevulde pannekoeken voor toetje zijn ook lekker gevuld met vanille of chocolade vla en fruit.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten