1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Chocoladecake

Chocoladecake

Door: titialouise

  • Internationaal, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-02-1999

Ingrediënten 8 personen


300 gram chocolade (naar keuze bitter of melk), 5 eieren, 100 gram witte basterdsuiker, 1/4 liter slagroom.



Erg machtig, erg lekker

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Smelt de chocolade au bain marie en laat dit wat afkoelen. Meng de eieren met de suiker luchtig, klop de slagroom stijd en meng dit door het eiermengsel. Meng de chocolade er goed door. Giet dit mengsel in een met bakpapier bekleedde bakvorm en bak dit gedurende 1 uur op 190 graden of totdat de zijkanten zich van de vorm loslaten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van titialouise
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top