1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. italiaanse karbonade

italiaanse karbonade

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-02-1999

Ingrediënten 4 personen


P.p.1 rib of schouderkarbonade
1 ui
pot tomatensaus,picanta of 'all erbe'
pasta naar keuze
Naar wens:
knoflook
champignons
restje sperziebonen



Snelle keuken:Karbonade in tomatensaus met pasta

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Braad de karbonades aan in olijfolie en haal uit de pan. Fruit de kleingesneden ui en de knoflook in de olie en voeg eventueel de champignons toe.Bak deze even mee, eventueel ook de sperziebonen even meebakken. Voeg de pot tomatensaus toe en warm alles goed door.Leg de karbonades in
de saus en laat ? 10 min. op laag vuur garen. Kook ondertussen de pasta beetgaar.
Serveer apart.
Alternatief:gebruik eens kabeljouw i.p.v.vlees,leg de vis rauw in de saus en laat in ? 15 min garen. Roer drie ansjovisfilets door de saus



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thea_g


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van thea_g
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top