Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Schuimharten

Schuimharten

Door: valentijn

  • Internationaal
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 02-02-2000

Ingrediënten 2 personen


4 eiwitten - 250 gram fijne melissuiker.



Voor valentijn

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het belangrijkste bij het opkloppen van eiwit is dat alle te gebruiken materialen goed schoon en zeker vetvrij zijn. Sla het eiwit goed los met een Mixer of garde en voeg geleidelijk tijdens het kloppen de helft van
de suiker toe. Als het eiwit zo stijf is, dat een garde rechtop blijft staan, of de beslagkom rustig op z'n kop kan worden houden, wordt de overige suiker er voorzichtig door gespateld, om de luchtigheid te bewaren.
Met een spuitzak met grove spuit de hartmodellen op bakpapier spuiten en
vervolgens 45 minuten bakken op 110? C. Om de hartmodellen mooi gelijk te spuiten: met potlood op doorzichtig bakpapier het gewenste model tekenen. Draai het papier eerst om, zodat op de goede zijde de harten gespoten kunnen worden. Bak schuim altijd op bakpapier en laat het geheel afkoelen, alvorens het van de plaat te nemen. Dit laatste geldt ook voor andere bakprodukten.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van valentijn
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top