1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Spaans Stokbrood

Spaans Stokbrood

  • Spaans, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 31-01-1999

Ingrediënten


*1 stokbrood*1 gepureerde vleestomaat(zonder schil en zaadjes)*2 tenen knoflook,geperst*scheutje olijfolie*grof zeezout.



Afgekeken van de tapasbar.
Supersimpel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Gril voorverwarmen

Bereidingswijze

Snijd het brood in stukken van 20 cm en snijd ze open.Roer de tomaat met de knoflook en een scheut olijolie doorelkaar en besmeer hiermee het brood.Strooi er wat zeezout over en schuif onder de gril,tot het goudbruin is.

Serveertip

Lekker bij spaanse tortilla of een stevige soep.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lil


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lil
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top