1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Kalkoen
  6. Pilaf Met Kalkoen

Pilaf Met Kalkoen

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 30-01-1999

Ingrediënten 2 personen


1 ui, 3 eetlepels olie, 1/4 pot Biryani pasta (283 g, Patak's), 175 g langkorrelrijst, 2 eetlepels rozijnen, 200 g kalkoenfilet, 1/2 pak diepvriesdoperwten, 2dl gezeefde tomaten



Indias gerecht, erg lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui pellen en fijn snipperen. In pan 1/2 eetlepel olie verhitten. Ui met 2 eetlepels Biryani pasta 1 minuut fruiten. Rijst al omscheppend 1 minuut meebakken. Rozijnen en 3 dl water toevoegen (=pilaf).
Pilaf afgedekt in 20 minuten zachtjes gaar laten koken. Intussen kalkoen in blokjes snijden. In hapjespan rest van olie verhitten. Kalkoen met rest van Biryanipasta 3 minuten bakken. Doperwtjes, gezeefde tomaten en 1 dl water erdoor roeren. kalkoenmengsel onafgedekt in ca. 12 minuten zachtjes gaar laten sudderen. Pilaf over 2 borden verdelen. kalkoenmengsel erover scheppen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van siep


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van siep
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top