1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zoete Aardappel

Zoete Aardappel

Door: ctsijm

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 28-01-1999

Ingrediënten 2 personen


Twee zoete aardappelen. Een paar takjes verse peterselie. 125 ml. koksroom. 1 handje geraspte kaas. 1/2 bosuitje. Peper en zout naar smaak.


Verder heb je nodig


Mes. Snijplank. Ovenschaal.


Feestelijk bijgerecht.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zoete aardappelen schillen en in plakjes snijden. Peterselie snijden, bosuitje snipperen. Mengen met kaas, koksroom en peper en zout naar smaak.

Bereidingswijze

Ovenschaal invetten. Zoete aardappelen verdelen en het mengsel erover verdelen. 15 min. in oven op 180 graden.

Serveertip

Als bijgerecht echt gebruiken.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ctsijm
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top