Beef Teriyaki.*
- Japans, Hoofdgerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 04-08-2007
Proeven om het ervaren te hebben.
Ingrediënten 4 personen
4 malse biefstukjesvoor de marinade :
3 el donkere japanse soyasaus
3 el mirin
1 tl gembersap
1 knoflookteentje in dunne plakjes
zwarte peper
Benodigdheden
BBQ, grilplaat of koekenpan en steelpanVoorbereiding
Mix de ingrediénten en laat het vlees hier een uur in marineren, gaat u daarna gelijk grillen dan kunt u het buiten de koeling houden.
Bereidingswijze
Grille het vlees om en om naar smaak en bestrijk dit tijdens het grillen met de overgebleven marinade. Na het grillen een draai uit de zwarte pepermolen gunnen.
Grilt u het op een grilleplaat of bereid u het in de koekenpan verhit in dat geval een scheutje plantaardige olie om het vlees in te braden.
Bron
Setsuko Yoshizuka
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties