Beef Teriyaki.*

  • Japans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 04-08-2007

Proeven om het ervaren te hebben.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 malse biefstukjes

voor de marinade :
3 el donkere japanse soyasaus
3 el mirin
1 tl gembersap
1 knoflookteentje in dunne plakjes
zwarte peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
BBQ, grilplaat of koekenpan en steelpan

Voorbereiding

Mix de ingrediénten en laat het vlees hier een uur in marineren, gaat u daarna gelijk grillen dan kunt u het buiten de koeling houden.

Bereidingswijze

Grille het vlees om en om naar smaak en bestrijk dit tijdens het grillen met de overgebleven marinade. Na het grillen een draai uit de zwarte pepermolen gunnen.

Grilt u het op een grilleplaat of bereid u het in de koekenpan verhit in dat geval een scheutje plantaardige olie om het vlees in te braden.

Bron

Setsuko Yoshizuka

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten