Scotch mutton broth

  • Schots, Soep
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 01-08-2007

Schotse schapensoep.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram schapenvlees * 25 gram boter * 1 winterwortel * 1 ui * 3 raapjes * peper * zout * 1/2 bosje peterselie * 50 gram geweekte gort * 1 1/2 liter bouillon.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snijd het vlees in blokjes en bak die even aan in de hete boter. Maak de wortel, de uii en de raapjes schoon en snijd ze klein.

Bereidingswijze

Fruit de groenten even mee met het vlees en schenk er dan 1 1/2 liter hete bouillon bij. Roer de gort erdoor en laat de soep nog 1 1/2 uur zachtjes koken. Maak hem op smaak af met peper en zout en garneer hem met gewassen en klein gesneden peterselie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten