zeetong in gemberroom

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-07-2007

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 zeetongen, (diepvries kan ook) 3 el.kruidenboterzoutcitroensap1 teentje knoflook1 ui2eetl.boter 1 klein stukje gember(vers)peper2,5 dl. rijstwijn 2 eetl.sojasaus 1dl. creme fraîche kruiden om te garneren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Spoel de visfilets af en dep ze droog. Verhit in een pan de kruidenboter en bak de vis. Breng op smaak met zout en peper.
Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en pers hem. Verhit de boter en fruit de ui en knoflook.Schil en rasp de gember. Voeg de gemberrasp, zout en peper toe. Schenk de rijstwijn en sojasaus erbij en laat op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten sudderen.Roer de creme fraiche erdoor. Serveer de visfillets met saus op borden garneren met kruiden.

Serveertip

Groene tagliatelle en een droge witte wijn

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten