Roti Met Kip Of Lamsvlees

  • Surinaams, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

Naast de verschillende roti recepten die ik op Smulweb tegenkom is dit mijn roti versie - lekkuhr!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
300 g kip- of lamsvlees;2 teentjes knoflook; 2 kopjes water; 1 ui; 2 el olie; 2 el kerrie massala; 1 tl ve-tsin; 1 a 2 bouillonblokjes; 6 middelgrote aardappelen; 1 afgestr. el tomatenpuree; kouseband; witte kool; 2 gepelde hardgekookte eieren; evt. halve peper; en alleen indien nodig zout naar smaak
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote braadpan is hierbij handig, want het moet allemaal in een pan

Bereidingswijze

Fruit de ui, peper en knoflook in de olie, het vlees toevoegen en bakken tot het vlees enigszins gaar wordt. Daarna de massala, tomatenpuree en de ve-tsin toevoegen en een paar minuten meefruiten. De aardappelen, kouseband en witte kool toevoegen en het geheel goed omscheppen. Na circa drie minuten het water, bouillonblokje(s) en daarna de eieren erbij doen en zachtjes laten koken, totdat de jus de gewenste dikte heeft.

Serveertip

Serveren met roti. Dit is verkrijgbaar in de diepvries van de toko.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

suziwan avatar
suziwan

Doorsturen

Home Recepten