Gestoofde sucadelapjes

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Gestoofde sucadelapjes

    Gestoofde sucadelapjes

    Gestoofde sucadelapjes

Gestoofde sucadelapjes met stukjes tomaat en rode wijn.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
750 gram sucadelapjesvers gemalen peper50 gram boter4 teentjes geperste knoflook2 gesnipperde uien1 1/2 dl rode wijn2 tomaten gepeld en in stukjes gesneden1 el paprikapoeder hot2 laurierblaadjeswat kruidnagel2 maggiblokjes
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Een Slow-cooker of een Stoofpan.

Voorbereiding

  • Dep het vlees met keukenpapier droog en laat het een half uurtje op temperatuur komen.
  • strooi versgemalen peper aan beiden zijden van het vlees.

Bereidingswijze

  • Verhit de boter in een braadpan en bak hierin het vlees snel rondom bruin.
  • Haal het vlees uit de pan en leg het in de schaal van de slow-cooker.
  • Bak in het braadvet de uien, knoflook glazig
  • Voeg de paprikapoede, de laurier, de kruidnagel, de tomatenblokjes, de wijn en 1 dl water toe.
  • Verkruimel de maggiblokjes erboven, en roer alles nog even door.
  • Giet na ca. 3 minuten het mengsel over het vlees in de slow-cooker schaal.
  • Doe het deksel op de slow-cooker en zet hem 1 uur op high en 5-6 uur op low.

Serveertip

  • Lekker met gekookte aardappeltjes en bloemkool.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

happyfeet avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten