Hongaarse rundergoulash
- Hongaars, Hoofdgerecht
- > 120 min.
Hongaarse goulash uit de slow-cooker
Ingrediënten 4 recipe.people
750 g Hacheevlees1 grote ui2 rode paprika2 tomaten100 g salami2 eetlepels bloem1½ eetlepel paprikapoeder2 theelepels karwijzaad3 dl runderbouillon (warm)snufje zout en snufje peperBenodigdheden
Slow-cooker en braadpanVoorbereiding
- Snipper de ui.
- Snijd de paprika's, de tomaten en de salami in stukjes.
- Zout en bebloem het vlees.
Bereidingswijze
- Verhit olie in een braadpan en bak de salami zachtjes uit.
- Schep het Hacheevlees erdoor en bak het in 5 minuten bruin.
- Bak de ui 2 minuten mee.
- Schep het vleesmengsel uit de pan en doe het in de slow-cooker.
- Doe de paprikapoeder, het karwijzaad, de paprika en de tomaat in het bakvet, en schenk de bouillon erbij langs de rand van de pan.
- Laat even zachtjes pruttelen.
- Giet het mengsel over het vlees in de slow-cooker.
- Zet de slow-cooker eerst een uur op high. En dan 6 - 7 uur op low.
Bron
aangepast
Serveertip
Serveer de goulash met rijst en een groente naar keuze.