Hongaarse rundergoulash

  • Hongaars, Hoofdgerecht
  • > 120 min.
  • Hongaarse rundergoulash

    Hongaarse rundergoulash

    Hongaarse rundergoulash

Hongaarse goulash uit de slow-cooker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
750 g Hacheevlees1 grote ui2 rode paprika2 tomaten100 g salami2 eetlepels bloem1½ eetlepel paprikapoeder2 theelepels karwijzaad3 dl runderbouillon (warm)snufje zout en snufje peper


Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Slow-cooker en braadpan

Voorbereiding

  • Snipper de ui.
  • Snijd de paprika's, de tomaten en de salami in stukjes.
  • Zout en bebloem het vlees.

Bereidingswijze

  • Verhit olie in een braadpan en bak de salami zachtjes uit.
  • Schep het Hacheevlees erdoor en bak het in 5 minuten bruin.
  • Bak de ui 2 minuten mee.
  • Schep het vleesmengsel uit de pan en doe het in de slow-cooker.
  • Doe de paprikapoeder, het karwijzaad, de paprika en de tomaat in het bakvet, en schenk de bouillon erbij langs de rand van de pan.
  • Laat even zachtjes pruttelen.
  • Giet het mengsel over het vlees in de slow-cooker.
  • Zet de slow-cooker eerst een uur op high. En dan 6 - 7 uur op low.



Bron

aangepast

Serveertip

Serveer de goulash met rijst en een groente naar keuze.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

happyfeet avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten