Fettucine met bacon-en champignonsaus

  • Italiaans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-06-2007

Heerlijk als je geen tijd hebt om te koken. Tomaten met olijfolie en knoflook en pijnboonpitten erbij.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
    6 plakken bacon in reepjes gesneden 4 teentjes knoflook
  • 250 gr. champignons, in plakjes gesneden
  • 4 eieren
  • 100ml. dikke room
  • 100 gr, verse Parmezaanse kaas geraspt
  • 400 gr. groene en witte fettucine
  • zwarte peper, versgemalen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan

Bereidingswijze

Leg de bacon in een koude koekenpan, bak 5 minuten onder voortdurend roeren op een klein vuur, of totdat de bacon lichtbruin is. Voeg de knoflook toe (bak de champignons apart anders wordt het zo nat} en doe dat bij de spekreepjes en knoflook. Klop in een grote kom de eieren, room, kaas en peper door elkaar. Intussen de fettucine koken. Giet het water af. Voeg de nog warme pasta bij het eimengsel, roer snel door elkaar tot een geheel. Voeg de warme bacon/champignonsmengsel toe en roer alles goed door elkaar. EET SMAKELIJK

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten