Roerbakken peultjes met ossenhaas

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-06-2007

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*50 g peultjes
*6 sjalotjes gepeld en gesnipperd
*375 g ossenhaas
*2 stengels bleekselderij schoongemaakt en in plakjes
*2-3 el (o)lijfolie
*1-2 el Thaise chilisaus
*2 teentjes gehakte knoflook
*2 el citroensap
*Thaise vis(s)aus naar smaak
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

*Blancheer de peultjes in kokend water, spoel ze af onder de koude
kraan en zet ze apart.
*Snijd de ossenhaas in dunne plakjes.
*Verhit de helft van de olie in een wok en voeg de knoflook en vlees
toe en roerbak op hoog vuur tot het vlees lichtbruin is.
*Schep het vlees uit de pan en zet het apart.
*Doe de rest van de olie in de wok en voeg de bleekselderij en sjalotjes
toe.
*Roerbak 2 min.
*Roerbak de chili(s)aus, de vissaus en de peultjes erdoor.

Serveertip

Serveer met rijst of mie en een lekkere salade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten