1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Teriyaki met rundvlees

Teriyaki met rundvlees

Door: stuba

  • , Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-05-2007

Ingrediënten


2 zakken japanse teriyaki (iglo),
500gr. runderreepjes,
2 eetl. olie,
4 porties 1 minuut rijst



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereid de rijst volgens de verpakking.
Bak de runderreepjes 1-2 min. in de hete olie.
Voeg de groente toe en bak nog omscheppend 6-8 minuten.
Voeg het bijgevoegde zakje saus toe, en serveer met de rijst



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stuba
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top