1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Zalm
  6. Asperges in gerookte zalm

Asperges in gerookte zalm

Door: paula_bijl

  • Internationaal, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-05-2007

Ingrediënten 4 personen



500 gr. asperges.
200 gr. gerookte zalm.
5 eetl. room.
versgemalen peper.
2 eetl. geraspte mierikswortel.
citroensap.
een paarsprietjes bieslook.


Verder heb je nodig



aspergeschiller.
aspergepan.

Asperges in gerookte zalm
Asperges in gerookte zalm

Een voorgerecht om mee voor de dag te komen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding


Schil de asperges zorgvuldig en kook of stoom ze beetgaar.

Bereidingswijze


Rol telkens twee a drie asperges in een plakje zalm.
Klop de room half op en breng op smaak met peper en mierikswortel.
Druppel er een beetje citroensap over de rolletjes en lepel er dan de room over.

Serveertip

Garneer de zalmrololetjes met een paar sprietjes bieslook

Bron

Stichting afzetbevordering asperges



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van paula_bijl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top