Gegrilde ribkarbonade in mosterd-honing-marinade.

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Gegrilde ribkarbonade in mosterd-honing-marinade.

    Gegrilde ribkarbonade in mosterd-honing-marinade.

    Gegrilde ribkarbonade in mosterd-honing-marinade.

Voor de liefhebber van gegrild vlees.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 ribkarbonadeszout1 tl honing1 el mosterd1 el olie
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 277,92 kcal
Koolhydraten 2,30 g
Eiwitten 32,50 g
Vetten 15,31 g
Benodigdheden

Grillpan

Voorbereiding

  • Bestrooi de karbonades met zout.
  • Schep voor de marinade de honing en de mosterd in een kommetje, voeg de olie toe en klop het geheel met een vork door elkaar.
  • Bestrijk de karbonades met een kwastje met de marinade en leg ze op een bord.
  • Laat de marinade op kamertemperatuur 20 minuten intrekken.

Bereidingswijze

  • Verhit de grillpan op middelmatighoog vuur.
  • Leg de karbonades op de ribbels van de pan en gril ze tot de karbonades van de ribbels loslaten.
  • Dat is ca. 5 minuten.
  • Keer de karbonades met een spatel om en gril de andere kant nog ca. 4 minuten.

Serveertip


Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sharktales avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten