1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gehaktballen met kaas

Gehaktballen met kaas

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 13-05-2007

Ingrediënten 2 personen


300 gram rundergehakt, 1 ei, 2 eetlepels paneermeel, 1 theelepel gehaktkruiden, 75 gram geraspte oude kaas, olie om in te bakken.


Verder heb je nodig




Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng het gehakt goed met alle overige ingredienten (behalve de olie) en draai er 2 grote of 4 kleinere ballen van.

Bereidingswijze

Verhit een scheut olie in een braadpan of koekenpan met deksel en bak op middelhoog vuur de ballen aan alle kanten bruin. Leg dan het deksel op de pan en laat de ballen gaar worden, haal de laatste 5 minuten het deksel van de pan en bak de korst nog even lekker knapperig.

Serveertip




Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van linde


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van linde
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top