1. Home
  2. Recepten
  3. Viskebab

Viskebab

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-04-2007

Ingrediënten 4 personen


8 gepelde rauwe gambas,
300 gr. zalmfilet (in blokken),
1 courgette (in blokken of dikke plakken),
1 gele paprika (in stukken),
sap van 1/2 citroen,
3 eetlepels olijfolie,
2 theelepels oregano,


Verder heb je nodig


4 -8 metaalspiesen, barbeque of grillpan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Steek om en om de zalm, gambas, courgette en paprika aan de spiesen. Meng de olijfolie met het citroensap en de oregan en bestrijk er de spiezen mee. Zet een kwartiertje koel weg.

Bereidingswijze

Rooster de visspiesen op de barbeque of in een grillpan in ca. 6-8 min. mooi bruin en net aan gaar.

Serveertip

Serveer met tzatziki

Bron

Culinaire kalender 2007 van Onno Kleyn



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van n.verkerk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van n.verkerk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top