1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse hamburger

Italiaanse hamburger

Door: chaootje

  •  , Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-04-2007

Ingrediënten 4 personen


400 g rundergehakt
1 scharrelei, losgeklopt
2 sjalotten, gesnipperd
1 el gedroogde Italiaanse kruiden
peper, zout
3 el olijfolie traditioneel (C1000)
4 mini ciabatta€s
50 g jonge bladsla, zak à 80 g (C1000)
50 g geraspte pastakaas (Finello)


Verder heb je nodig



Italiaanse hamburger
Italiaanse hamburger

Ontdek meer:

Voorbereiding


Bereidingswijze

Meng het gehakt met het ei, de sjalot, de kruiden en peper en zout naar smaak. Vorm er ovale burgers van en bestrijk ze met een beetje olie.
Gril de hamburgers in een hete grillpan aan beide kanten bruin en gaar.
Snijd de broodjes open en druppel de rest van de olie over de onderzijde van de broodjes. Leg de broodjes met de snijvlakken naar boven 5 min. onder de hete grill.
Verdeel de bladsla over de onderste gedeelten van de broodjes, leg de hamburgers erop en bestrooi met de kaas. Sluit de broodjes en serveer direct.

Serveertip


Bron

Www.c1000.nl



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top