1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Stoofvlees
  6. stoofvlees

stoofvlees

Door: alie2

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 13-04-2007

Ingrediënten 6 personen


1 kg.riblap,1 kg. uien,1 dl.ketjap,2 teentjes knoflook,3 eetlepels olie,1 eetlepel basterd suiker,1 eetlepel bloem,mespuntje kruidnagel,1 theelepel ketoembar,1,5 eetlepel kerripoeder,2 eetlepels azijn,1theelepel sambal en e.v.t. zout en peper.


Verder heb je nodig


Snijplank,mes,braadpan

stoofvlees
stoofvlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees in dobbelstenen snijden,uien snijden.olie verhitten en vlees toevoegen,dan uien er bij,voeg ketjap,azijn en alle kruiden toe en zoveel water ,dat het onder staat.

Bereidingswijze

Alles laten sudderen en af en toe roeren.dat is ongeveer 3 uur.op smaak maken met peper en zout.

Serveertip

Basmati rijst en een lekkere komkommersalade.



Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alie2
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top