Haagse bluf

  • Nederlands, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 08-07-1998

Frisse bessenmouse.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eiwitten
1 1/2 dl. rode bessesap
150 gr. suiker
lange vingers
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mixer/Garde
Beslagkom
4 coupes of grote wijnglazen

Bereidingswijze

Klop in de beslagkom de eiwitten en het bessensap en de suiker minstens 5 min. met een mixer heel stijf. Blijf kloppen tot de suiker is opgelost. Verdeel deze bluf direct over de coupes.

Serveertip

garneer de Haagse bluf met lange vingers en naar wens met een trosje gesuikerde aalbessen of een takje verse munt.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten