Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse bluf

Haagse bluf

Door: speedy

  • Nederlands Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-07-1998

Ingrediënten 4 personen


2 eiwitten
1 1/2 dl. rode bessesap
150 gr. suiker
lange vingers


Verder heb je nodig


Mixer/Garde
Beslagkom
4 coupes of grote wijnglazen


Frisse bessenmouse.

Ontdek meer:

Voorbereiding

-

Bereidingswijze

Klop in de beslagkom de eiwitten en het bessensap en de suiker minstens 5 min. met een Mixer heel stijf. Blijf kloppen tot de suiker is opgelost. Verdeel deze bluf direct over de coupes.

Serveertip

Garneer de Haagse bluf met lange vingers en naar wens met een trosje gesuikerde aalbessen of een takje verse munt.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top