Broccoli-camembert taart met cashewnoten

  • Multi-cultureel, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 22-01-1999

Een vegetarische taart in een heerlijke combinatie met kaas en noten

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
350 gr.broccoli,1 ronde camembert a 250 gr,50 gr.cashewnoten,5 plakjes bladerdeeg,3 eieren,50 ml.slagroom,bieslook,peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.Vet een quichevorm in en bedek de bodem en randen met bladerdeeg.Haal de roosjes van de broccoli en kook deze kort,waarbij ze nog wel frisgroen eruit zien.Kluts in een kom de eieren met de slagroom,de bieslook,het zout en de peper,giet dit in de bedeegde vorm,leg de roosjes broccoli erop(steeltje naar beneden,snijdt de camembert in dunne plakjes(1/2cm)en leg deze over de broccoli,hak de cashewnoten in stukjes en strooi dit over de taart)

Bereidingswijze

Bak dit 40 minuten in de oven.

Laatste reacties

greet avatar
greet 06-07-1999

Ik heb hem met courgettes gemaakt, want broccoli is momenteel moeilijk te krijgen (groente-aanbod is hier nogal seizoensgebonden), en we vonden hem heeeeeeel lekker. De pittige smaak van de camembert geeft de taart iets extra. Volgende keer probeer ik hem met broccoli.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten