Thaise Maaltijdsalade
- Thais, Salade
- 20-30 min.
- Geplaatst op 21-01-1999
Heerlijk voor op een warme zomerdag:'s ochtends bereiden,de rest van de dag naar het strand en 's avonds lekker opeten.
Bereidingswijze
Snijd de kipfilet in dunne plakjes en druk ze in de sesamzaad,zodat ze helemaal bedekt zijn.Bak goudbruin en krokant in hete olie.Laat uitlekken op keukenpapier en afkoelen.Snijd paprika ,wortel en rettich in dunne reepjes en lenteui in ringetjes.Roer een sausje van chili-en vissaus,citroensap en suiker.Schep de kip en groenten door de saus en zet in de koelkast.Laat maar lekker de hele dag staan.Voor het opdienen,even een half uurtje uit de koelkast zetten om een beetje op temperatuur te komen.De sla in een schaal doen en het kip-groentenmengsel eroverheen scheppen.Eet smakelijk.
Serveertip
Voor de grote eters:je kunt ook nog wat koude mihoen door de sla mengen.
Laatste reacties
Best Lil, lijkt mij heerlijk ga ik zo snel mogelijk proberen, bedankt, Groeten Leo.............(eol1)