Spitskoolsalade

  • Amerikaans, Salade
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-01-1999

Heerlijk frisse rauwkostsalade voor o.a. bij de BBQ

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram gesneden spitskool, 1 klein blikje mandarijntjes, 1 handje rozijnen, olie, azijn, thijm, mayonaise.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

maak een dressing van de olie en de azijn en maak deze op smaak met peper, zout en thijm. Laat de mandarijntjes uitlekken en spoel de rozijnen af. Meng de dressing door de spitskool en roer er 4 a 5 eetlepels mayonaise door. Meng er daarna voorzichtig de mandarijntjes en rozijnen door.

Serveertip

Meteen serveren anders wordt de kool zacht. Vooral lekker bij de BBQ of samen met spare-ribs.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

helenben avatar
helenben 04-09-2003

heerlijk, net gegeten bij gebakken aardappel en varkenfilet.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten