Muntthee

  • Engels,
  • 0-10 min.

Pers de muntbladen in een schaal of kom. Schenk de vruchtensappen erbij en de hete thee. Roer de gember in het hete water en meng het dan met koud water. Voeg dit toe aan het mengsel van vruchtensap en thee. Laat het gedurende een uur afkoelen.

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
2 takjes verse munt
1/3 kop met uitgeperst of ongezoet sinaasappelsap, het sap van 2 citroenen, 2 kopjes sterke hete thee, 1/3 theelepel gemberpoeder, 1/3 kop heet water, 1 kop koud water
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

n.v.t.

Bereidingswijze

n.v.t.

Serveertip

normale theeglazen.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

harriet68 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten