Tortilla's

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-01-1999

een opgerold "pannenkoekje"met pittige mexicaanse vulling

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 rode paprika, 1 courgette, 250 gr champignons, 1 blikje mais, 2 uien, 1 potje mexicaanse saus, 4 grote of 8 kleine tortilla,s, 100 gr geraspte kaas, zout en versgemalen peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
*mes
*koekenpan
-ovenschaal

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 180 C.

Bereidingswijze

snijd de paprika in blokjes en de courgette in plakjes. Snijd de champignons in plakjes en laat de mais uitlekken. Snijd de uien in ringen. Verhit de koekenpan en roerbak alles in een paar minuten en breng het op smaak met zout en peper.
Leg de tortilla,s naast elkaar en bestrijk ze met de saus en schep er het groentenmengsel op. Rol de tortilla,s op en leg ze met de naad naar beneden in een ovenschaal. Bestrooi ze met de geraspte kaas en zet de schaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas begint te smelten.

Serveertip

Lekker met quacomaole!

Laatste reacties

ermatire avatar
ermatire 25-05-2001

Hoi Topper, ik kan nog geen sterren geven, maar het "oogt" als 4. Ik probeer je tortilla's vanavond. Groet, Erik

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten