1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Visschotel

Visschotel

Door: lil

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-01-1999

Ingrediënten 4 personen


*400gr.kabeljauwfilet*een pak aardappelpuree*een grote pot spinazie*een zakje witte saus*een pakje boursin*zout/peper



De 3 S-en:snel, simpel en smakelijk

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De vis in dobbelsteentjes snijden en met peper en zout bestrooien.Aardappelpuree en saus maken vlg. gebruiksaanwijzing op de verpakking.Boursin laten smelten in de saus.Spinazie verwarmen.
In een ingevette ovenschaal eerst de vis doen,dan de puree,de spinazie en de saus hierover schenken.Schaal in een oven van 200 graden schuiven en nog even door laten warmen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lil
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top