Boemboe Bali Ikan

  • Indonesisch, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 18-01-1999

een versnelde versie van de echte.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- 6 vissticks - 2 grote uien - 2 tl. sambal oelek - 1/2 tl. laos - 1/2 tl. djahe - 2 koffielepels suiker - ketjap(naar smaak) - blikje tomatenpuree - water - citroensap - olie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie

Voorbereiding

uien snipperen

Bereidingswijze

De vissticks in de olie goudbruin bakken.Uit de pan nemen en onder aluminiumfolie warm houden. Ui met sambal, laos en djahe fruiten. Suiker, ketjap en citroensap toevoegen en saus afmaken met tomatenpure en water. Gebakken vis in de saus terugleggen en ca. 5 min. meesudderen.

Serveertip

Lekker met rijst en groente b.v. sla of sperciebonen.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

robnorbergse avatar
robnorbergse 08-06-1999

Verrassend lekker,je boenboe bali ikan. Groeten,Rob..

slamat_makan avatar
slamat_makan 24-04-1999

Inderdaad een versnelde versie van het origineel, maar desalniette min heel erg lekker.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten