
*een rijpe avocado*een ontvelde tomaat,zonder zaadjes*1 teen knoflook*citroensap*zout*evt.een fijngesneden rood pepertje
Smaakt zoals ik het in Mexico gegeten heb.
Avocado grof prakken met een vork en meteen een beetje citroensap erbij doen,om bruinworden te voorkomen.Tomaat ook met de vork prakken.Vermengen met avocado en knoflook erboven uitpersen.Op smaak maken met zout en citroensap,evt.het pepertje erdoor scheppen.
Je kunt dit ook in de keukenmachine klaarmaken,maar het wordt al snel te glad en ik vind het veel lekkerder als het wat van struktuur is.
Deze guacamole smaakt bij allerlei mexicaanse gerechten,maar ook als dip met tortillachips
Hendrik351 14-08-2020
Super lekker! En genoeg calorieën als ik door fitatu heb gezien.
mobiel_1408315288 21-02-2016
Ook lekker met wat verse koriander en een fijngesneden lente-uitje er doorheen.
Marmarianne 18-06-2015
Heerlijk op een vers gebakken broodje voor de lunch.
adeline43 15-07-2012
Neem ik mee, bedankt! Groetjes, Adeline
natjeh 20-11-2009
super lekker!