1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Gevulde Avocado

Gevulde Avocado

Door: jannet

  • Vegetarisch, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-01-1999

Ingrediënten 2 personen


1 avocado, 1 hardgekookt ei, teentje knoflook, scheutje olijfolie, citroensap, thijm, peper en zout


Verder heb je nodig


Staafmixer of keukenmachine is handig, maar met een vork wil het ook prima!


Verrukkelijk snel vooraf klaar te maken voorgerecht, bron: P. van der Meer

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ei hard koken.

Bereidingswijze

Avocado doormidden snijden en vruchtvlees eruit lepelen. Schil bewaren: wordt het in geserveerd. Met vork, staafmixer of keukenmachine avocado en ei prakken/pureren en rest van de ingredienten erdoor roeren (niet zuinig zijn met zout). Mousse terugdoen in de avocadoschil, en voor het serveren lekker koud laten worden (min. 2 uur) in de koelkast.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jannet
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top