1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tagliatelle Met Roomsaus

Tagliatelle Met Roomsaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-01-1999

Ingrediënten 4 personen


75 gram boter 3 dl slagroom
1 grote ui 3 eetl. gehakte peterselie
250 gram hamblokjes 3 eetl. geraspte Parmesaanse kaas
250 gram champignonplakjes zout en peper
350 gram tagliatelle



Pasta gerecht mer room, ham en champignons.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Eerst de boter bruinen en daarin de gesnipperde ui zachtjes bakken tot die bruin is. Daarna de champignonplakjes en de ham toevoegen en die even meebakken. Dan de room, peper, zout, peterselie en kaas erdoor roeren en vijf minuten zachtjes laten sudderen. Ondertussen kan je de tagliatelle koken.
De tagliatelle apart opdienen met eventueel nog wat losse kaas eroverheen.

Serveertip

Heerlijk met warm stokbrood en kruidenboter.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van teddy


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van teddy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top