1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Satesaus

Satesaus

  • Indonesisch, Saus/dressing
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-01-1999

Ingrediënten 10 personen


Half kuipje satesaus, half potje pindakaas, doosje champignons, rode paprika, grote ui, twee teentjes knoflook, scheut azijn, 5 eetlepels ketchap, even zoveel ketchup en water.


Verder heb je nodig


Messen, knoflookpers, pannen.


Zachte satesaus met pindakaas, azijn, ketchap etc.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Satesaus en pindakaas met gelijke delen water opwarmen.
Champignons, paprika en ui snijden. Bakken in de pan. Knoflook erboven uitpersen. Ketchup, ketchap, azijn toevoegen.
het geheel mengen met de saus.

Bereidingswijze

Zie voorbereiding.

Serveertip

Met gehatballen of nassi.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ctsijm


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ctsijm
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top