Satesaus

  • Indonesisch, Saus/dressing
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 14-01-1999

Zachte satesaus met pindakaas, azijn, ketchap etc.

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
Half kuipje satesaus, half potje pindakaas, doosje champignons, rode paprika, grote ui, twee teentjes knoflook, scheut azijn, 5 eetlepels ketchap, even zoveel ketchup en water.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Messen, knoflookpers, pannen.

Voorbereiding

Satesaus en pindakaas met gelijke delen water opwarmen.
Champignons, paprika en ui snijden. Bakken in de pan. Knoflook erboven uitpersen. Ketchup, ketchap, azijn toevoegen.
het geheel mengen met de saus.

Bereidingswijze

Zie voorbereiding.

Serveertip

Met gehatballen of nassi.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten