1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. vlaamse stoverij

vlaamse stoverij

Door: vetzakje

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-01-1999

Ingrediënten 4 personen


1 kg stoofvlees - 2 ajuinen - rodenbach bier - bruine fond (pasta)- boter eventueel niertjes - 1 boterham met mosterd


Verder heb je nodig


Vlees afbakken in kookpot.


Doordeweeks gerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ajuin fijn snijden - niertjes heel fijn snijden

Bereidingswijze

Vlees afbakken tot je een bruin korstje bekomt, fijngesneden ajuin toevoegen bier 1 1/2 fles de niertjes water en bruine fond 1 boterham met een dikke ingesmeerd met een kikke laag mosterd. Dit alles gedurende 2 uur laten stoven.

Serveertip

De vlaamse stoverij is lekker met verse appelmoes en verse frietjes
nog lekkerder de dag nadien



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vetzakje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top