Spitskool met Gehakt

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Spitskool met gehakt en nassikruiden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 spitskool, 4 ons rundergehakt, 1ui, 1 zakje nassikruiden, croma.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, pan en roerbakpan.

Voorbereiding

Snipper de spitskool en kook deze beetgaar. Snipper de ui.

Bereidingswijze

Doe de ui en gehakt in roerbakpan en bak het goudbruin. Voeg de spitskool toe en roerbak een paar minuten. Voeg dan de gewelde nassikruiden toe en laat dit even trekken.

Serveertip

Met een frisse salade.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ctsijm avatar
ctsijm

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten