Spitskool met Gehakt

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-01-1999

Spitskool met gehakt en nassikruiden.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 spitskool, 4 ons rundergehakt, 1ui, 1 zakje nassikruiden, croma.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Mes, pan en roerbakpan.

Voorbereiding

Snipper de spitskool en kook deze beetgaar. Snipper de ui.

Bereidingswijze

Doe de ui en gehakt in roerbakpan en bak het goudbruin. Voeg de spitskool toe en roerbak een paar minuten. Voeg dan de gewelde nassikruiden toe en laat dit even trekken.

Serveertip

Met een frisse salade.

Laatste reacties

moetie-inge avatar
moetie-inge 19-12-2002

hallo even laten weten dat we het met zeer veel smaak gegeten hebben, lekker met mie en een scheutje ketjap. Komt zeker vaker op tafel groetjes inge

moetie-inge avatar
moetie-inge 15-12-2002

dit lijkt ons erg lekker, het staat binnenkort op ons menu je hoort het nog fijne feestdagen en eet ze groet inge

louise44v avatar
louise44v 06-10-2002

ik ga het zeker uitproberen volgens mij vind iedereen dit wel lekker.ze zijn niet echt gek op spitskool maar dit vast wel.

bonbonnetje avatar
bonbonnetje 01-12-1999

Nou ook wij eten nooit spitskool maar dit is het uitproberen waard. Groetjes Lydia.

jamfan avatar
jamfan 06-09-1999

ha die martha, dit lijkt me echt lekker. ik ga het dan ook snel maken. niet nu, want de pan met stifado ( gewoon uien met rundvlees, wijn en een blaadje laurier en veel knoflook) staat op het vuur. ik heb ook een tweede pagina geopend, kijk eens bij jamfan voor de alternatieve hoek. we schrijven elkaar weer via de gewone email.groetjes, liesbeth

cat_woman avatar
cat_woman 10-03-1999

Wij zijn niet xzo dol op spitskool, maar dit lijkt mij erg lekker, het staat dus voor vandaag op het menu. Martha

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten