1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gehakt
  6. Spitskool met Gehakt

Spitskool met Gehakt

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-01-1999

Ingrediënten 4 personen


1 spitskool, 4 ons rundergehakt, 1ui, 1 zakje nassikruiden, croma.


Verder heb je nodig


Mes, pan en roerbakpan.


Spitskool met gehakt en nassikruiden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper de spitskool en kook deze beetgaar. Snipper de ui.

Bereidingswijze

Doe de ui en gehakt in roerbakpan en bak het goudbruin. Voeg de spitskool toe en roerbak een paar minuten. Voeg dan de gewelde nassikruiden toe en laat dit even trekken.

Serveertip

Met een frisse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ctsijm


Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ctsijm
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top